Svet-Stranek.cz
Miluji každý nový den, miluji, když ty jsi v něm.
PRO JANIČKU od srdce Míša

mé srdce pro Tvé:Miluji každý nový den, miluji, když ty jsi v něm.

mé srdce pro Tvé

15.3.2011
Moje báječná lásko, i když už dlouho a dlouho sem nic nepřispívám, není to tím že by naše láska uvadala. Miluji tě stále, kořínky do mého srdíčka zapouštíš hlouběji a hlouběji. Jsi ten nejhezčí paprsek sluníčka, mého srdíčka. Víš andílku, je mi smutno, mám chuť tě držet v náručí, dívat se ti jen tak do očí. Jsi můj anděl, můj sen, a víš lásko že bych chtěl s tebou trávit každičký den. Vždycky na to mysli. Janičko, slunce má své nebe, a já TEBE. MILUJI TĚ moc a moc....... já bych si přál být s tebou každičkou noc....

Chci TI podat ruku a projít společně životem.... ...víš?....



Každé ráno, když se probudím, myslím na tebe a nejde přestat. Já vím, že každé ráno vstávám jenom z jediného důvodu, tím důvodem jsi Ty, lásko moje :). protože dobře vím že to je další krok blíže k Tobě, další krok být s Tebou...

24.1.2011 21:12h

Nikdo na světě Ti nemůže rozumět jako já. Nikdo Tě nemůže chápat jako já. Právě proto, že nikdo na světě Tě nezná tak dobře jako já. Největší touhou mého srdce je starat se o Tebe a obdarovat Tě v každém okamžiku tím nejlepším, co právě potřebuješ. Miluji Tě, ať si to uvědomuješ nebo neuvědomuješ, ať chceš nebo nechceš. Přestože nejsem všemohoucí, jednu věc udělat nemohu. Nemohu Tě přestat milovat...
Miluji Tě s Tvými přednostmi i chybami. Nemiluji Tě pro Tvé přednosti, ale s Tvými přednostmi. Nemohu Tě přestat milovat pro Tvé chyby. Miluji Tě i s nimi. Miluji Tě s Tvými hříchy i s Tvým úsilím, které vynakládáš, bez ohledu na to jestli máš bohatství nebo máš nouzi. Protože Tě dokonale znám, nemusíš si přede mnou dávat žádnou masku.

Nedávám Ti žádnou podmínku, abych Tě mohl milovat. Má láska je bezpodmínečná. Nemůžeš učinit vůbec nic, abych Tě miloval více, stejně tak nemůžeš učinit nic, abych Tě miloval méně. Miluji Tě celou mocí a silou. Nenalezneš na Zemi ani v celém vesmíru nic většího a dokonalejšího, než je má láska k Tobě. Trochu si věřím lásko viď, promiň.

To je základní pravda o Tvém životě. A JEŠTĚ JEDNA PRAVDA ""MILUJI TĚ Janičko"" jsi můj Anděl "" Ty jsi Anděl "" Jsi báječná, ta nejbáječnější láska, kterou jsem poznal, a tomu věř prosím a nad tímto nikdy nepřemýšlej !! Jsi to ty.....


17.1.2011 18:52
Ahojky Janičko,
než-li Ti napíši toto psaní, posílám polibení a né ledajaké, je to polibení lásky, pohody a myšlení do učení.
Je to již dlouho... hodně dlouho co jsem naposledy věnoval pár řádek, dopis pro tvé krásné modré oči, pro tvé potěšení. Víš lásko, celou dobu co nejsem s Tebou myslím a s ním jen a jen na Tebe. Chci Ti jen napsat jak moc Tě miluji, nechci se tu opakovat co jsem již jednou napsal, ale věř JE TOMU STÁLE TAK. Každý den, cítím více a více v srdci, jak každý den zapouštíš kořínky lásky do mého srdce hlouběji, . Jsou tak hluboko, že kdyby někdo chtěl tento strom vytrhnout, již by se to nepodařilo. Cítím k Tobě mnoho, cítím jak plujeme společným životem. A já si jen vychutnávám ten přenádherný pocit plavby po vlnách naší lásky.
Janičko můj andílku, chtěl bych Ti poděkovat že si mě zahrnula do svého života... Hlavně bych Ti chtěl říct, že mi nikdo nedaroval tolik lásky jako Ty.
Pamatuji si den, kdy jsem se s Tebou poprvé setkal. Vzpomínáš si???
Vzpomínám si na každý Tvůj dotyk, na první pohled do Tvých očí, na náš první polibek... Nikdy nechci zapomenout ani na jedinou věc, ani na jediný náš společný okamžik!
Jsi mou polovinou, bez niž nejsem nic. Přeju si, ať jsi se mnou šťastná a ať už jsme jen spolu. Budu se snažit udělat cokoliv, abys mohla říci to samé.

Jsi mé štěstí a nechci být jinde než jen s Tebou.

MILUJI TĚ a velmi si Tě vážím !!! tvůj Míša




24.12.2010 9:13

Až se mě zeptají, zda jsem někdy poznal pravou a upřímnou lásku, odpovím že ANO.
A když se mě zeptají, jak jsem poznal, že ta láska byla pravá, řeknu :

„Protože jsem cítil hřejivý pocit ve svém srdci. Když jsem byl s ní, když jsem šel za ní a i když jsem od ní odcházel. Když mě políbila, nechtěl jsem aby přestala.
Když mě objímala, nechtěl jsem aby mě pouštěla, protože jsem cítil nádherný pocit bezpečí.
Když jsme byli spolu, čas běžel jako o život a nás to mrzelo.
Celý den uběhl jako 60 minut, ale polibky na svých rtech ucítím navěky. Sex byl procítěný, silný a zároven něžný a láskyplný.
Její pusinky na čelo, na nos, na tvář.................Ty dětské pusinky na moje rty, sladké jako med a plné lásky. Její doteky, kterými mi dávala najevo, že mě miluje, když to slova nedokázala vyjádřit.
Její pohledy, kterými si mě prohlížela jako kdybych byl svatý obrázek. Jako kdybych byl to nejkrásnější, co kdy v životě viděla. Moje láskyplné přezdívky, odendavání vlasů z očí, končíčí rozlučné pohledy, těšící se gesta, krásná mimika.
Pod mým úsměvem se i její krásný obličej mění na radostný obličej. Láska je všude kolem, kdy jsme  spolu a svět patří nám. Existujeme  jen my dva. Ona a já. JE to náš život, ničí jiný.
Člověk prostě cítí, když miluje.“

A když by se mě ještě někdo zeptal na další pocity, jen bych s blaženým úsměvem koukal před sebe a přála bych jim cítit tu samou krásu.
_____________________________________________________

16.12.2010 14:13
DALŠÍ DEN SÁM A SÁM, kdepak tě lásko mám.... NEJDE TO BEZ TEBE LÁSKO, NEJDE NIC DĚLAT, UŽ ANI DÝCHAT... PŘEJU SI TOHO MOC ALE JEN JEDNO ZE VŠEHO NEJVÍCE.... Víš??.. Největší touhou mého srdce je starat se o Tebe a obdarovat Tě v každém okamžiku tím nejlepším, co právě potřebuješ. Miluji Tě, MILUJI TĚ, miluji tě, ať si to uvědomuješ nebo neuvědomuješ, ať chceš nebo nechceš. Přestože jsem , tak jednu věc udělat nemohu. Nemohu Tě přestat milovat...

Miluji Tě s Tvými přednostmi i chybami. Nemiluji Tě pro Tvé přednosti, ale s Tvými přednostmi. Nemohu Tě přestat milovat pro Tvé chyby. Miluji Tě i s nimi. Miluji Tě s Tvými hříchy i s Tvým úsilím, které vynakládáš, bez ohledu na to jestli máš bohatství nebo máš nouzi.
Nedávám Ti žádnou podmínku, abych Tě mohl milovat. Má láska je bezpodmínečná. Nemůžeš učinit vůbec nic, abych Tě miloval více, stejně tak nemůžeš učinit nic, abych Tě miloval méně. Miluji Tě celou mocí a silou všemohoucího Boha. Boha, který stvořil veškerý vesmír, všechno viditelné i neviditelné, který stvořil i tuto planetu Zemi, na které žiješ. Nenalezneš na Zemi ani v celém vesmíru nic většího a dokonalejšího, než je má láska k Tobě. ach jooo !!!, chybíš mi Janičko…. chybíš mi MOC MOC MOC...

_____________________________________________________

12.12.2010 18:13
Víš lásko, někdy i neplánovaná situace, donese mé srdce tam kde je mu nejlépe, u tebe andílku... Přemýšlel jsem, nechtěl jsem ale srdce rozhodlo... Nebyla jsi to ty, možná trochu náhoda, ale největší podíl na tom má mé srdce, naše láska... to že tu právě sedím a píši tyto řádky na tvém notebooku. Jsem nesmírně šťastný za každou minutu kterou mohu strávit v blízkosti Tebe. Miluji tě a ty víš že za tvým srdíčkem bych světa kraj kráčel. Šel bych hodiny, dny týdny, roky, jen abych se dostal za tebou. Moc tě miluji, moc miluji psaní na tvém notebooku, protože to pro mne znamená jediné: MÁM TĚ NA BLÍZKU... tvůj notebook je jak řeke v které jsou ryby. Notebook je součástí TEBE, a kde je tvůj notebook jsi i ty lásko. Mám chvilku napsat zde pár řádek v rychlosti, jsi hodná a musím ti poděkovat za kávičku, kterou z lásky pro mne připravuješ ????
Nedělní večer a já zde sedím, tiše a nehnutě vyklepávám každé slovo z lásky jen a jen pro tvé krásně pomněnkové oči. Jsou tak krásné, miluji tvé pohledy z očí do očí. Není nic krásnějšího než tvůj pohled, tvůj přenádherný úsměv na tvých červených tváří. Všiml jsem si poslední dny se přestali červenat. Asi budeme muset za mrazivého počasí vyrazit na procházku... :-D víš.... končím, chtěl bych se věnovat tobě osobně, naposledy si tě pohladit než má láska odjede jen pár desítek kilometrů odde mne. Vím zítra se probudím, bude mi neskutečně smutno, mnoho dní bude přede mnou, mnoho a mnoho smutných a opuštěných momentů. Na kraji oka budu slzy zadržovat jak přehrada vodu. Budu snít a myslet jen na tebe lásko, každý den budu překonávat jako časovou překážku. Přeji nám oběma aby naše oddělené dny bez jeden druhého utekli neskutečně rychle, tak jako utekl tento báječně prožitý víkend s Tebou. Miluji Tě, miluji tě, a moc mi bude smutno. Loučím se s tebou, jdu se ti věnovat.... papa lásko andílku mazlíku... tvůj Míša

_____________________________________________________


12.12.2010 13:23h

Ahojky lásko. Já vlastně ani zase nevím kde začít. Jsi. Jsi skutečná. Už tobude hodně dní, co vím, že skutečná jsi, že existuješ. Jsi a to je ten nejúžasnější fakt. JE TO NEJKRÁSNĚJŠÍ ZPRÁVA o EXISTENCI SVĚTA. láska JE SKUTEČNĚ TEN NEJÚŽASNĚJŠÍ DAR, COBŮH PŘINESL LIDEM. Jsi můj andílek, jsi moje štěstí, kalíšek mého štěstí a já si tě vypiji až do dna... Už mi nejsi neznámá, znám tě. Znám každičký detail tvého těla, jen ty pihy jsem stále nestihl všechny spočítat. Ale na to mám spoustu času, mnoho času, celý život abych je spočítal. Víš lásko,už stokrát jsem se vpil do Tvých rtů, vtulil do tvého objetí,byl spoután Tvým pohledem a uchvácen Tvou vůní.... ach právě jsem se zasnil a moc mi chybíš, stýská se mi...
Prožívám po Tvém boku všechny nádherné pocity, které můžeš číst v mých dopisech. Jsme do sebe zamilovaní a připadá mi to jako věčnost, dokonce si troufám říci že jsme do sebe zamilovaní silněji a silněji. Zamilovat se na první pohled? Jde to? Dnes už vím, že je možné v tomto světě vše. Pár dní jsem Tě znal a nikdy neviděl, přesto jsem cítil jak moc jsi uvnitř báječná,něžná, plná dobra a lásky. Těžko se vyhnout pocitu, že mi chybíš. Je to prostě TAK. Trávím celé hodiny s rozbitou hlavou v práci, není mi vyloženě ZLE. (jen tě zlatíčko upozorňuji nemám rozbitou hlavu jen se tak cítím, bez tebe sám smuten,osamocen, ale šťasten) Potřebuji cítit, že o mne máš starost a potřebuji Tě uklidňovat, že to nic není. Potřebuji se tvářit,že si sám neuvařím ani naši dobrou kafí, kafí kafíčko.Potřebuji se chovat mírně ale snesitelně jako rozmazlené dítko a tvářit se, že spím, abych Tě mohl v nestřežené chvíli POHLADIT PO TVÉM NÁDHERNÉM ZADEČKU. Mámj stále hříšné myšlenky, ačkoliv se již tak vlastně necítím. Jen obrazy v mé mysli jsou stále něžné a hříšné, protože má mysl touží po Tvém těle a PARADOXNĚ -MÉ TĚLO PO tVÉ MYSLI. pO ČEM ASI PRÁVĚ TOUŽÍŠ ty, MÁ LÁSKOJanicto andílku mazlíku..???
Víš andílku, věřím na to, že naše láska nezačíná a nekončí jedním měsícem. Vím a věřím,že cestujeme životem, každým dnem či rokem a cestovat budem,spoustu zážitků krásných prožijem, vím že někde narazíme na nějakou nepříjemnost, ale už nyní prohlásím bude to jen maličkost. Říká se láska i hory přenese, a pro naší lásku není na světě tak velkého kopce aby nepřeletěla. MILUJI TĚ a je mi s tebou nesmírně nepoznaně krásně. Někdy je těžké vyjádřit pocity, emoce, sny a touhy běžnými větami. Skládat slova do odstavců... jsou tak hranaté a tak přímočaré. Víš lásko poezie je jiná, dává průchod představám a fantazii voblinách poetických obrazů, proto TI dnes můj andílku píši jednu báseň, co mé srdce vytvoří nevím... báseň či jen zase příběh??? sama si ve fantazii myšlenek najdeš...
Proplést prsty, spojit dlaně,
dívat se ti v šeru do očí.
Přitisknout rty letmo na tvé,
čekat až svět se roztočí.
V tu chvíli Bože zastav tok času,
ať minuty už neplynou.
Ať můžu vychutnat tu nesmělou krásu,
a mít ji směle nevinnou.
Půvab tvého těla,
chci hltat v němém úžasu.
Cítit sladkouvůní,
když rukou zajedu ti do vlasů.
Tvoje tvář jedokonalá, lehce červená,

a tvůj pohled zve mě blíž,
marně toužím, třikrát běda.
chtěl bych....................................
Poslední dny byly tak magicky poetické ani básník by je nenapsal líp. Nevystihl by tu podstatu
Kouzel
Magie
Objetí
Lásky
Možná by udělal jen jednu věc. Naprosto stejně. Nechal by řádky ubíhat velkou rychlostí. Psal by slovo za slovem. Tak jako my jsme je říkali. Až by najednou přišel konec. Poslední tečka za větou. A pak jen prázdno. Prázdný bílý list
Nasáklý vůní magických vzpomínek
Na poetických pět dní, nééé čtyři dny?Počítám....
na 4 noci bez TEBE??? já nevím kdy Tě lásko uvidím ale chci a musím, čím dříve tím méně se mé srdce trápiti bude....
ČTVRTEK??? a kdyby jsi světa kraj byla, a kdyby hvězdy na nebi svítili a zvon odbíjel půlnoc, pojedu za svým zamilovaným srdcem, mým andílkem.... PAMATUJ
ufff STÝSKÁ SE MI UŽ NYNÍ....jdu pracovat lásko, nikdy mé řádky po sobě nečtu tak snad se TI líbili .... a kdybych někde napsal něco, nějaké slovo či větu, kterou pochopíš jinak než jako slovo LÁSKA... ber to jako překlep na klávesnici. PROTOŽE VŠE CO ZDE PÍŠI JE JEN A JEN Z U PŘÍMNÉ A VELKÉ LÁSKY, KTEROU K TOBĚ CÍTÍM....MILUJI TĚ A těším se na další dny po tvém boku, těším se moc.... moc ... moc...

______________________________________________





7. 12. 2010 22:07h

Ahojky můj milovaný andílku, sedím zde stále v práci, pracuji a pracuji. O dětičky je postaráno, proto myslím jen a jen na nás.Na naši lásku. Když začnu psat nevím kam mě donesou mé myšlenky, o čem bude toto psaní, ale vím že bude z lásky jen jen a jen pro TEBE. Víš andílku, přemýšlým chvíli nad pojmem láska! Jakou lásku známe? Co jeto láska? Kdo to dokáže vysvětlit? Každý ví že umí omámit mysl i duši, všichni znají pořekadlo, že hory přenáší. Nikdy jsem tomu nevěřil, nikdy jsem tato slova neznal. Vždy jsem si žil svůj život. Nechci nyní vyprávět jaký byl můj osobní život, vždy jsem si myslel, krásný___ nic mi nechybělo. Měl jsem přátele, ženu a děti. A stále den o de dne přemýšlím co ta slova, co ten výraz znamená? Existuje vůbec definice, kterou lze vyjádřit tak velký cit, který ovlivňuje po staletí??? Nelze vyjádřit, nelze ani definovaqt, lze to jen prožít a potom už jen vyprávět co je skutečná láska.... Víš má milovaná Janičko, ukázala a definovala jsi mi toto slovo LÁSKA. ! .

láska??? co je láska, myslel jsem si, ale mýlil jsem se.... a kdo za to může můj milovaný andílek a za to TI moc ma moc děkuji.... Láska je slovo které pohladí. Je to cit které otevře každé srdce.

Touha po lásce je věčná a není člověka, který by neprožil alespoň docela malou lásku. Země, kde se rozprostírá láska, leží vždy až za horizontem rozumu. Je to v podstatě směs citů, pocitů včetně starostlivosti a strachu. Člověk se snaží dělat vše možné i nemožné pro toho druhého. A TOTO jsem neměl nikdy za život možnost prožít. Je mi to líto, vůči tobě vůči mne. Vážím si Tě lásko, vážím si všeho. Těžko se zde popisujou slova, věty a dokonce celý životní příběh, který jsem dosud prožil. Měl jsem své přátele, děti, svou zábavu ale dnes už vím lásku žádnou. Je to těžké celý můj život definovat, ale DNES TADY U TÉTO KLÁVESNICE po patnácti hodinách práce vím a můžu z celého srdce říci. DEFINICE LÁSKY JSI TY. PRVNÍ A z celého sdce si přeji jediná.... LÁSKA. Zamilovali jsme se. Ta láska sílí den ze dne. Víš andílku tato láska se ani popsat nikdy nedá, ta se musí zažít a prožít... Je mi líto že ti musím napsat tato slova, jak vzpomínám co vše jsem zažil a prožil, na vše vzpomínám, ale nikdy jsem nazažíval, neprožíval necítil, takto bláznivě hezké plné lásky dny. Nenazývám to vše bláznivé, ale nazval bych to neuvěřitelně kouzelné až šíleně překrásné dny, které jsi mi darovala pro začátek opravdové lásky. Víš, všechno si to člověk prožil aby zjistil co promeškal a co je skutečná definice lásky. vždy budu vědět který človíček mi tuto lásku ukázal. Jsi to TY Janičko, jsi první kdo definoval, a ukázal o čem je láska. V mým životě jsi první, a PRVNÍ již navždy zůstaneš se s slovem "SKUTEČNÁ LÁSKA". Každý měl to svoje první poprvé, snad můj andílek ví na co narážím, na která slova směřuji _POPRVÉ_, "BYLO TO POPRVÉ s ním, s ní..." každý na to nezapomene kdo to byl. TAK JAKO JÁ NIKDY NEZAPOMENU na toho kdo mi ukázal to poprvé, LÁSKU !!! = to skutečné slovo jediné LÁSKA"  Andílku Janičko, ani si to neuvědomuješ, nemůžeš to ani vědět, byla jsi to TY, která mi ukázala co je... co je skutečně nádherná láska, to slovo MILOVAT A MÍT RÁD... 
NEMÁM SÍLU DNES již dál psát, nemám sílu dál pracovat, nikdy jsem nešel, spát dřív než půlnoc odbila, dnes tomu jinak nebude. Spím málo ale vím že třen život po Tvém boku stojí za to. STOJÍŠ MI VÍC NEŽ.... dál bych byl rád kdyby jsi nastavila své ouško a já ti mohl ty něžná slova pošeptat.....

jdu čůrat....


_____________________________________________________

6.12.2010 21:07

Andílku sedím u tvého notebooku, a jsem nesmírně štastny. Přál jsem si prožívat tyto chvíle, přál jsem si aby se tento malinkatý sen vyplnil. A nyní tu sedím, a hřeju se líbezným pocitem nesmírného potěšení... Jsem tu, jsem zde, na tomto krásně provoněném láskou místě, u své milované Janičky, mého andílka, který mne začal doprovázet mým, společným životem.... Andílku, lásko, miluji Tě a vím a věřím že to vše není jen sen ale skutečně velké ANO DO ŽIVOTA...  navždy jen Tvůj Míša.... nebudu se zde rozepisovat, chci si právě užívat nesmírně velkého štěstíčka které mě potkalo na této krásné nové cestě v životě.... moc ti děkuji, jak krásný směr jsi zvolila, a chci jít s Tebou ruku v ruce touto cestou až do své smrti.... MILUJI TĚ a ještě jednou děkuji.... pusinku dostaneš za vteřinku osobně.......... now now now


2.12.2010
Blíží se nám vánoce, v neděli zapálíme další adventní svíčku. Každý den nám utíká a utíká... .... Dlouho jsem Ti nic nevložil zde na stránky... Nahradil jsem mou psanou internetovou formu, za starý dobrý papír, tužku a vlastní rukou sepsal mé řádky na papír, které si budeš moci číst kdekoliv a kdykoliv.... Něco krásnější dopis vlastní rukou psané z lásky jen pro TEBE lásko???


23.11.2010 20:32h

též ti chci poděkovat za přenádherné chvilky odpoledne které jsi mi připravila, děkuji za čokoládičku, mám ji u sebe a až mi bude hodně smutno, a kapky smutku začnou dopadat na tuto klávesnici, otevřu ji. Taky mám rád čokoládičku a tato zamilovaná bude ta nejněžnější pro mé city na jazyku. Chtěl bych být vedle Tebe, ležet na posteli u Tebe v pokoji, cítit Tvé tělo na mém, držet Tě za ruku, dívat se pootevřeným oknem na hvězdy a třást se tou strašnou zimou, která je venku, víš říká se že  padající hvězdy plní přání... říká se to, každý to povídá... Ty jsi moje taky taková přenádherná hvězdička mého života... víš andílku má hvězdičku, raději se vzdám svých snů, svého přání, než abych tě nechal spadnout na zem....  Sama víš že o čem dokáží sním, to dokáži taky uskutečnit... přesto mám velké přání, být s tebou stále a navždy, kdo by taky chtěl ztratit tak velkou nádhernou lásku, kterou mi samo nebe přineslo až na zem, a pro které nyní nebe strádá.... chci ti napsat již jen jednu a poslední větičku.... tu co ti šeptám neustále... tu větičku kterou ode mne uslyšíš každičkou chvilku... MILUJI TĚ, a moc děkuji že jsi mi otevřela bránu mého srdce.... Bylo jednou srdíčko, přišel anděl, zasadil malinkaté semínku, večer ho pokropil, ráno zalil.... z toho semínka vyrostl takový malinký klíček, tento anděl pravidelně zaléval vodou lásky rostlinku až klíček zapustil kořeny do srdce a vyrostl v jeden přenádherný strom, STROM _ LÁSKY A ŽIVOTA.... Nikdo tento strom nespatřil, dřímá dodnes schovaný v jednom srdíčku v malém človíčku.... zazvonil zvonec a pohádky je konec....

s tebou ten čas utíká rychle.... 23:18h všechno se tak neúmorně vleklo, všechno bylo pro mne tak obtížné... a dnes, čas utíká s tebou neúprostně rychle, každou pžekážku hravě přeskočím, protože mě nadnáší Tvá krídla... je mi s tebou nádherně. MILUJI TĚ....


22/11/10/ 23:13

víš, i těch patnáct minut je pro mne vším......asi ani netušíš jak moc se mi po Tobě stýská. Celou tu dlouhou dobu, co nemůžu být s Tebou alespoň sním a myslím na Tebe. Chybíš mi. Kdysi nás svedla spolu náhoda a já jsem jí za to vděčný. Dnes už vím, co je to láska, něha a štěstí.
Dívat se do Tvých krásných očí a okusit chuť Tvých rtů. Poslouchat zamilovaná slovíčka a nechat se unášet na obláčcích štěstí.


22.11.2010 12:11h

Píši ti tento dopis, stále nevím co v něm bude, stát. Mám chvíli, přestal jsem pracovat. Každou minutu si začínám uvědomovat co pro mě znamenáš. Každou sekundu věnuji myšlenku jen k Tobě. Chybíš mi... Často si představuji jak ke mně přicházíš, a říkáš mi jak moc mě miluješ. Mám pocit jako by se to právě stalo... jenže je to jen sen a představa, amě začíná být více smutno. Čím více na tebe myslím tím více se mi stýská... CHYBÍŠ MI andílku, chybí mi tvé obětí, ten krásný zamilovaný kontakt... Chci zase hledět do tvých krásných očí, jen tak se dívat na tvůj přenádherný úsměv, vidět jak se tvé tvářičky červenají... chybí mi to... ANDÍLKU miluji TĚ...


21:05h

V životě jsou chvíle, které bychom raději schovali do nejspodnějších krabic na půdě, nechali je odejít a zapomněli... Víš čekal jsem doufal že někdy něco, nevěděl jsem kdy, a jak moc to bude krásné... a přišlo to, ještě krásnější než jsem doufal... Jsi tu, jsi to ty... zamiloval jsem se... vnímám tvou přítomnost, dokáži s tebou mluvit i mlčky, cítím tvoji lásku a na oplátku dávám všechnu svou. Je to tak nádherný pocit vědět, že existuje někdo, komu bych dal všechno na světě, je to tak nepopsatelné, když se namě tak díváš a když mě k sobě přitiskneš. Všem lidem na světě bych přál poznat právě takovou lásku, jakou jsi mi dala poznat TY. Je to chvilka co jsem tě poznal, na prstech to spočítám, vídím to všechno jinak i jinak to cítím, každou chvíli co netrávíme spolu mi chybíš, postrádám tvou přítomnost, tvůj úsměv na který nemohu zapomenout.... Jsi úžasná jaká jsi... nezměnil bych na tobě ani vlásek... já si ten vlásek dovezl domu, představ si... Jestli se vážně dá milovat celým svým srdcem i celou svou duší, pak tě tak miluji.
Třeba je to směšné, ale tohle je pro mě láska, a už je jí ve mě tak moc, že musela ven, alespoň skrz písmenka, musela jsem se podělit o to nádherno, o ten úžas a skvělost kterou nám nabízí láska, protože milovat je dokonalé.  MILUJI TĚ MILUJI TĚ MILUJI TĚ



21.8.2010 19:26 hod.

Hezký večer, vím, že bych TI neměl psát, musíš se učit, proto TI tento dopis neposílám a vkládám na TVÉ stránky. Až najdeš volnou chviličku přečteš si má slova.... VÍŠ myslím na Tebe znovu a znovu. Zbylo mi tolik úžasných myšlenek..., když si vzpomenu na všechny ty krásné věci, co jsi mi řekla, je mi moc hezky. Vzpomínám si na každý Tvůj dotyk, na první pohled do Tvých očí. Nikdy nechci zapomenout na jedinou věc ani na jediný náš společný okamžik.

Jen tím, že jsi,

se mi splnila moje největší přání.

Snad anděl mi Tě musel poslat a nebe teď musí strádat. Jsem asi sobecký, ale nedokáží Tě opustit by ses mohla vrátit zpátky na nebe, kam jistě patříš. Chci Ti dát svou lásku jak jen nejvíce mohu, chci abys věděla, že jsi pro mě ta jediná se kterou toužím být až do sklonku světa.

Nedokáži vyjádřit co vše pro mě znamenáš. Taková slova ještě nikdo nevymyslel. Znamenáš pro mě příliš, abych Tě někdy dobrovolně opustil. Jsi mi vším. Jsi ještě krásnější než na obrázku... jsi anděl...



Miluji Tě.

Miluji Tě.

Miluji Tě.